Ad Croonen, ACR

Mijn feedback voor de Levi pop KAN natuurlijk alleen maar positief zijn!
Op mijn eerdere feedback is zo goed gereageerd en naar volle tevredenheid!
De aanpassingen die nodig waren, zijn op een prettige en professionele manier opgelost.
Waarvoor mijn hartelikke dank!
Heb ook al van andere poppen gebruik gemaakt(buiten Levi) maar die kwamen nog nirt in de buurt!
Ik ben uiterst tevreden met mijn Levi!!
Ga zo door!
 

Lesruimte EHBO Ad Croonen

Annemieke van Limbeek, EWAN

De LeVi pop is een investering die door de brede inzetbaarheid elke cent waard is! Aangeschaft om de cursisten meer veiligheid te bieden om toch te kunnen oefenen tijdens de pandemie, maar ik ben ervan overtuigd dat ik deze pop nog lange tijd zal kunnen inzetten. De pop is gemakkelijk mee te nemen, lichtgewicht en oogt levensecht. Handig voor verschillende oefeningen zoals stabiele zijligging, verplaatsen van slachtoffer en ook stop de bloeding. De bijkomende service van Lilian gaat ver, er wordt met je meegedacht om je te voorzien van hetgeen jij nodig hebt!

Mien Boonen EHBO-Reflex

Ik heb haar aangekleed en tot een vrouwelijk EHBO-slachtoffer omgetoverd. En de reacties van zowel de cursisten als enkele opdrachtgevers, waar ik de EHBO-pop ook gebruik, zijn erg enthousiast. Ze lijkt levensecht (zie bijgevoegde foto’s) en dat nodigt cursisten ook uit om daadwerkelijk hulp te verlenen aan deze oefenpop.

Ik heb ze tot nu toe ingezet voor het oefenen van de Noodvervoersgreep van Rautek, de Handgreep van Heimlich, van buik- naar rugligging draaien en de stabiele zijligging. Tevens voor b.v. het stabiliseren van het hoofd bij mogelijk (hals)wervelletsel.

Maar de oefenpop is ook goed in te zetten als slachtoffer om b.v. een hand of voet te verbinden.

Hoewel ik natuurlijk veel liever werk met echte LOTUS-slachtoffers is de Levi-oefenpop voor mij een hele goede aanvulling als slachtoffer in mijn EHBO en BHV lessen. Zo heeft Corona ons ook iets goeds en moois gebracht.

In de toekomst zal ik de Levi-oefenpop zeker blijven gebruiken als welkome aanvulling in mijn EHBO en BHV lessen.

Ik ben heel tevreden met deze aankoop.

Verband aanleggen bij LeVi in de les van Mien Boonen

Hendrijetta Brink H3-opleidingen

Ik vond het best een bedrag voor een "EHBO-pop"
Maar wat ben ik blij met mijn LeVi..... goede materialen, licht van gewicht, fijn om mee te werken en bijna levensecht.
Cursisten denken in 1e instantie dat er echt een knul in de hoek op een stoel zit, tot ze goed kijken ;)
En de service die je biedt bij eventuele onvoorkomenheden na aankoop vind ik super!
Ik heb hem al bij meerdere aangeprezen en hoorde dat de vereniging er zelfs 2 had besteld.
Do i need to say more?  Ik vind LeVi superrrr.
 

LeVi als een van de kandidaten bij Hendrijetta Brink

Jan Haarbosch HAENO

Het was een geweldige aanschaf. In deze 1,5 meter cultuur mag het Levi-slachtoffer niet ontbreken tijdens de EHBO-lessen. Hij is zo natuurgetrouw en bruikbaar voor het oefenen van de diversen handelingen zoals, stabiele zijligging, hartmassage, verbandleer en het geruststellen tijdens het aanspreken. De LOTUS staat op 1,5 meter en de hulpverlener kan toch de geruststellende hand om de schouder slaan. 

Ik ben ervan overtuigd nu hij steviger is en wat zwaarder dat we er nog veel meer handelingen perfect mee kunnen beoefenen.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat het Levi-slachtoffer net zou thuis hoort bij de hulpmiddelen van de kaderinstructeur als de LOTUS & de Ambu-pop.

Ik zet een Levi-slachtoffer ook bij BHV-oefeningen in als slachtoffer. Ik heb dan een natuurgetrouw slachtoffer en niet een sleeppop van de brandweer, die geen mens is.

LeVi naast de AMBU-poppen in de les van Jan Haarbosch

Arjan de Kleijn Resc.Support, Hulten bedrijfsopleidingen en BHV-Tilburg

Als één van de eersten zijn wij in al onze trainingen Levi gaan gebruiken. Vrijwel dagelijks slepen we haar door het hele land van medewerkers in de zorg naar bouwvakkers. Levi is licht en handzaam. Daardoor makkelijk mee te nemen en te tillen. Omdat we één van de eersten waren hadden we genoeg feedback om de pop nog beter te maken. Lilian verbeterde niet alleen de pop maar ruilde de onze om voor een betere. We zijn erg blij met Levi omdat deze juist tijdens de Corona pandemie zorgt dat we kunnen blijven draaien.

Pop van Arjan de Kleijn, gebruikt bij Het Oranje Kruis voor een fotoshoot

Judith Hartzuiker Gezond verstand

Ik zou de benen wat zwaarder maken; zij ( ik noem haar Truus) heeft zwabberbenen. Een draaibaar hoofd zou ideaal zijn. Verder ben ik superblij met Truus, en beveel het iedereen aan. (Met succes!)
Ik geef maritieme, medische trainingen voor zeevarenden, en ik gebruik haar veel. Natuurlijk voor de EHBO, maar ook voor het voordoen (corona) van het lichamelijk onderzoek en andere medische handelingen. 

Beantwoord: Dat van de zwabberbenen :-) en het beter draaibaar hoofd is me bekend geworden, dankzij feedback van andere klanten. Deze en andere behoeften zijn inmiddels verwerkt in de nieuwste uitvoering.

Jeroen Aarns Fire & Care

We hebben met jou contact gezocht omdat we op zoek waren naar een pop die door ons volledig ingezet kon worden voor onder andere de opleiding Instructeur Eerste Hulp.

Dit zou betekenen dat alle vaardigheden die in het oranje kruis boekje vermeld staan op de pop uitgevoerd moesten kunnen worden. 

Er was geen enkele (betaalbare en transporteerbare) pop waar deze vaardigheden in zijn totaliteit op kon worden uitgevoerd.

Ook niet de Levi, maar dat weerhield Lilian niet om vol overtuiging en enthousiasme hierover te gaan nadenken. Na een bijna slapeloze nacht was het vernieuwde concept van de Levi pop een feit en resulteerde dit voor ons in een pop waarbij we nu alle vaardigheden kunnen laten beoefenen. 

Het product blijft, mede door de enthousiasme van Lilian en de input vanuit het werkveld, door ontwikkelen en de service blijft op en top. Hierdoor staat de Levi voor een kwalitatieve, betaalbare, transporteerbare en multi-inzetbare oefenpop voor de huidige en toekomstige (instructeur) eerste hulp opleidingen en oefeningen. 
Wij als Fire & Care zijn erg blij met onze versie van de Levipop.

Mike Lehnkering Life-line-trainingen

Levi is voor mij een welkome aanvulling tijdens mijn Lifesaver trainingen. Deelnemers kunnen zelfstandig aan de slag met diverse vaardigheden. Levi kan het allemaal. Deelnemers reageren positief op Levi omdat hij levensecht lijkt en functioneert.
Al tijdens de eerste lockdown heb ik contact gezocht met Lilian om mijn wensen voor Levi te bespreken. We zijn samen een proef aangegaan. Lilian is enthousiast en staat open voor feedback. Wat resulteert in een prachtige oefenpop voor mijn Lifesaver trainingen.
Wat ben ik blij met Levi! Levi is een realistische oefenpop tijdens mijn Lifesaver trainingen. Omdat Levi levensecht eruit ziet en functioneerd is hij multi inzetbaar. Levi is ook makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde zak, welke niet zwaar of onhandig is. Met plezier neem ik Levi overal mee naar toe.
 

LeVi QCPR van Mike Lehnkering

Marianne Verhagen MG-opleidingen

Toen in maart de eerste lock-down begon was binnen 3 dagen mijn complete
agenda leeg.
Als zzp-er die afhankelijk is van de inkomsten hieruit een grote ramp dus.
En dat in de drukste periode van het jaar voor eerste hulp instructeurs.
Ik heb nachten wakker gelegen over hoe ik toch ooit weer les zou kunnen
geven als cursisten niet bij elkaar kunnen oefenen
Totdat ik op internet de Levi-pop tegen kwam, dat was de oplossing.
Ik heb een poging gedaan om zelf een pop te maken maar zoals de levi-pop
is krijg je dat niet zelf voor elkaar.
Sinds september heb ik nu een echte levi pop en zo kon ik mijn lessen weer
praktisch maken.
Mensen kunnen geheel volgens alle rivm regels alle handelingen oefenen
incl verbanden aanleggen.
Het was een investering maar het heeft mijn bedrijf gered.

Marian Cardinaal- Litjens RVT-opleidingen

 

Het is vandaag precies een jaar geleden dat we het eerste corona geval hadden in Brabant. Kort daarna begin maart werd de economie geconfronteerd met de 1,5 meter regeling. Dit had voor ons als instructeur een nieuwe aanpak nodig van de lessen en konden dingen die voorheen beoefend werden op een lotus-slachtoffer niet meer gedaan worden. Onmiddellijk werd daar door slimme mensen op ingespeeld. Zo hebben wij als RVT Veiligheidstrainingen als eerste een ..-pop aangeschaft, echter deze bleek niet te voldoen aan de eisen om de mensen op een juiste manier de stabiele zijligging aan te leren.

Toen kwam ik op face boek jullie bericht van de Levi pop tegen. Eerst nog wat huiverig door de voorafgaande aankoop die was tegengevallen was dit op het eerste oog al een hele verademing. Ze leek echt op een persoon, kon zitten en men kon de mensen op gepaste afstand de juiste handelingen aanleren zoals in de richtlijnen van het oranje kruis staan beschreven. Dus buiten het feit dat ze er geweldig uitzag voldeed ze ook aan de verwachtingen die ik van haar had.

Ze is daardoor ook als een waardig (lotus) slachtoffer in onze lessen geïntegreerd en ik mag met veel plezier en passie zeggen dat ik daar tot op de dag van vandaag geen minuut spijt van heb gehad. Bovendien blijf ik haar ook na de corona tijdens mijn lessen gebruiken. Ze is namelijk niet alleen geschikt voor het draaien van buik naar rug, snel op de zij draaien, stabiele zijligging, rautek van de stoel, rautek van de grond maar is ook perfect geschikt om als slachtoffer te fungeren tijdens een ontruimingsoefening. Kortom een niet meer uit de les te denken slachtoffer wat naast de reanimatiepop niet meer weg te denken is in de EHBO/BHV met als voordeel dat ze licht is en door de fijne bijgeleverde tas gemakkelijk mee te nemen.

Wat betreft de verbeterpuntjes, het zou geweldig zijn als er wat meer massa gegeven kom worden aan de benen zodat deze iets gemakkelijker te hanteren zijn tijdens het stabiel leggen. Doordat deze slapjes zijn willen de voeten nog wel eens draaien wat in realiteit natuurlijk nooit kan. Dus iets meer stevigheid in de onderbenen en voeten zou voor een volgende model wenselijk zijn. Verder heb ik ze met de extra vulling die ik er bij heb gekregen aangevuld, echter dit zou iets meer mogen zijn omdat ze nu door het gebruik wat meer in elkaar gaan zakken en dus iets moeilijker mooi recht blijft zitten. Ik heb inmiddels begrepen dat ze al weer een heel stuk verbeterd is, wat ik met veel plezier volg.

Wat betreft Levi kan ik haar alleen maar bij iedereen aanbevelen, omdat ze een absolute meerwaarde is in de les. Bij mij is Levi een slachtoffer met heel veel meerwaarde.

Beantwoord: alle verbeterpunten worden vandaag de dag toegepast. Er wordt daarom geen extra vulling meer geleverd.

LeVi in de woonkamer van huize RVT-opleidingen

Alex Janssen EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn

Wij hebben onlangs een Levi-pop bij jullie gekocht waar we veel plezier van hebben. De pop is prettig in gebruik voor het aanleren van stabiele zijligging, oefenen van het stoppen van bloedingen, het aanleggen van een tourniquet enz. En dat allemaal corona-proof. Super! Ook omliggende verenigingen zijn erg enthousiast over de LeVi-pop.

Bij de pop werd ontsmettingsmiddel geleverd wat fijn in gebruik is. Later ontvingen wij een extra rode muts om het gebruik nog comfortabeler te maken. Heel fijn dat jij daarin telkens meedenkt. Ook het contact met jou is persoonlijk en correct en dat vinden wij heel prettig. Dat wat jij belooft kom je na.

Nardy Oud

Eindelijk een slachtoffer dat echt "slap" blijft liggen, niet in de lach schiet, zeker als het oefenen met een LOTUS niet mogelijk is. Of gecombineerd: voordoen met LOTUS en inoefenen met LeVi!