Het best bewaarde geheim

BHV in 1 uur! Toetsen in plaats van de herhalingsles. Tijd om na te gaan wat het resultaat is van de afgelopen les(sen). 

Stel jouw bedrijf staat in brand of er is een slachtoffer in levensgevaar. Dan verwacht je dat je BHV'er vaardig is en dat hij weet wat te doen. Ook als hij morgen naar de herhalingsles moet.

BHV is belangrijk en durf daarop maar eens te besparen.... Wij beloven je dat het eenvoudig kan, juist door back-to-basic te gaan.

Borg de basishulp, ga voor toetsing en verhoog de kwaliteit tegen minder kosten

  • Borging: jouw BHV’er is altijd vaardig, goede hulp is gegarandeerd bij elke calamiteit. Daarom leid je BHV’ers op. Nadat een BHV’er eenmaal is opgeleid hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken. Tussentijds laat je het resultaat van de basishulp meten door een examen af te nemen. Meten is weten. De rest aan BHV-activiteiten regel je eenvoudig zelf, eventueel onder toeziend oog van een BHV-instructeur die zich heeft verdiept in jouw bedrijf en processen.
  • Toetsing: de BHV’er wordt getoetst op zijn basisvaardigheden en behaalt (opnieuw) Hét BHV-bewijs®. Toetsing duurt slechts een uur. We toetsen niet zelf. Daar huren we instructeurs voor in. Eerlijk en onafhankelijk.
  • Meer kwaliteit: je BHV’er is een bekwaam hulpverlener, elk moment van de dag. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en heeft de klassikale herhalingsles niet nodig. Hij leert liever on-the-job tijdens een oefening, waarbij hij ervaring opdoet, fouten mag maken en waardevolle tips krijgt. On-the-job training geeft vertrouwen en wekt alertheid en inzicht op en staat geheel los van certificering. 

De traditionele herhalingsles schrappen is niet het doel, het gaat erom dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid draagt en dat je inzicht hebt in het sneller, beter en efficiënter organiseren van je BHV.

Onze belofte

In combinatie met een goede vooropleiding en online naslagwerk, zorgt onze aanpak voor meer zelfvertrouwen; BHV'ers die geloven in hun kennis en kunde in geval van nood. Met een goed gevoel behalen ze eenvoudig hun verlenging, het echte BHV-bewijs. Ze weten dat ze vaardig zijn in basishulp, in afwachting van de deskundige hulpverleners.

Resultaat

Bij ons telt slechts het resultaat. Het resultaat van de inzet is dat de brand op jouw bedrijf in de kiem is gesmoord en het slachtoffer het heeft gered.  

Vraag het examen aan
Een rolletje verband wordt afgerold, de hulpverlener draagt blauwe wegwerphandschoenen